Με δύο λόγια...

 

Ας συστηθούμε!

Μια καινούργια ιδέα στο χώρο της εστίασης, που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα!

Το Passaggio είναι ένας ξεχωριστός all-day χώρος, ο οποίος δημιουργήθηκε το 2011 για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία σε όσους θέλουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα, snack ή φαγητό σε ένα υπέροχο περιβάλλον που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την χαλάρωση με την ζωντάνια, το παλιό με το καινούριο, την υψηλή ποιότητα με την προσιτή τιμή. Αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας εξακολουθεί σήμερα να αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή «σημεία συνάντησης» στην Καλλιθέα, στη Γλυφάδα, στην παραλιακή, στο Παγκράτι, στη Δάφνη, στη Μιχαλακοπούλου, στη Θεσσαλονίκη και τη Σαντορίνη, καθώς και μια δυναμικά ανερχόμενη ελληνική επιχείρηση!

passaggio athina delivery online παραδοση πακετο καλλιθεα παραγγελια καφε φαγητο αθηνα δωρεαν smoothie
PASSAGGIO ATHINA
Το όραμα μας..

..και οι στόχοι μας

Να ανεβάσουμε τον πήχη στον κλάδο της εστίασης μέσα από αδιάκοπη προσπάθεια για παροχή άριστων προϊόντων και καινοτόμων υπηρεσιών. Θέλουμε να αποτελούμε σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση μέσα από επιχειρηματικές πρακτικές που είναι έντιμες, ανθρώπινες, και σέβονται ουσιαστικά τους πελάτες μας και την κοινωνία.

Καθημερινός στόχος και πρόκληση του Passaggio είναι να βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του σύγχρονου καταναλωτή, υπηρετώντας πιστά τις ανάγκες του για:
Υψηλή ποιότητα προϊόντων
Ανταγωνιστικές τιμές
Άψογη εξυπηρέτηση
Καλαίσθητο περιβάλλον
Φιλική ατμόσφαιρα
Όλη μας η λειτουργία αποσκοπεί στο να τιμάμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και να αποτελούμε πάντα το πιο ευχάριστο κομμάτι της ημέρας του!
Κάθε μέρα!

Οι αρχές μας

Πάθος
Τιμιότητα
Σεβασμός
Ανανέωση
Καινοτομία
Επιβράβευση
Αισιοδοξία