Η ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ

Service Charge: €

ΣΥΝΟΛΟ: €
Δημιούργησε το δικό σου
PASSAGGIO Franchise


...και άσε τις γεύσεις και το άρωμα καφέ να πλημμυρίζουν τις γειτονιές!


Ο κόσμος του PASSAGGIO

Το αγαπημένο σου στέκι! To PASSAGGIO είναι ένα fancy all day bar με νεανικό pop χαρακτήρα. Το καθημερινό πέρασμα του σύγχρονου ανθρώπου της πόλης που έχει περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και θέλει να απολαύσει τον καφέ και το ποτό του ή να τσιμπήσει κάτι on-the-go.

H μοναδική του αισθητική, η άρτια ποιότητα των προϊόντων αλλά η ενέργεια του, καθιστούν τo PASSAGGIO ως το απόλυτο στέκι. To PASSAGGIO είναι το μέρος για χαλάρωση όπου ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να μιλήσει να γνωρίσει κόσμο, να κάνει παρέα. Είναι το μέρος του που πλέον τον γνωρίζουν όλοι. Ένα hot spot που συνδυάζει την χαλάρωση με τη ζωντάνια, την υψηλή ποιότητα με την προσιτή τιμή.

Η εμπειρία #passaggiolovers

Η αληθινή αγάπη στην πράξη φαίνεται!

Η Οικογένεια του PASSAGGIO είναι γεμάτη επιτυχίες! Το Δίκτυο PASSAGGIO διαθέτει διαφορετικούς τύπους καταστημάτων ανάλογα τις ανάγκες της κάθε περιοχής. Σκοπός είναι ο συνεργάτης να είναι πάντα εφοδιασμένος με τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να κρατάει αμετάβλητη την ποιότητα και την οικειότητα που αποπνέει το PASSAGGIO .

το παράδειγμα : PASSAGGIO Santorini

Στo PASSAGGIO Santorini στην Οία από τότε που άνοιξε έχει γίνει η απόλυτη αίσθηση! Εκεί θα απολαύσουμε μαζί τον πιο ωραίο πρωινό καφέ και brunch με θέα την μαγεία της καλντέρας και ξανά το απογευματινό coktail, παρέα με το πιο ωραίο ηλιοβασίλεμα.

το παράδειγμα : PASSAGGIO Riviera

Με αισθητικά άψογο design, το PASSAGGIO Riviera άνοιξε και από την πρώτη κιόλας στιγμή το αγκάλιασε ζεστά το κοινό και συνεχίζει ασταμάτητο την επιτυχία καθημερινά! Ένα κομβικό σημείο με ιδανικό χώρο και μενού για όλους, όλες τις ώρες και για όλους τους σκοπούς!

Franchise


Γίνε PASSAGGIO Franchisee!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Η Εγγύηση PASSAGGIO

Γιατί να επιλέξεις το PASSAGGIO;

Η ομάδα του Passaggio διαγράφοντας 10 επιτυχημένα χρόνια στην εστίαση γνωρίζει την αγορά, τις νέες τάσεις αλλά και πως αλλάζουν οι ανάγκες των καταναλωτών. Παίρνοντας τον ρόλο coach καθοδηγεί τον franchisee για να πάρει όλες τις σωστές αποφάσεις που θα ισχυροποιήσουν την επιχείρηση του. Δίνοντας βάση στις ιδιαιτερότητες και δεξιότητες του κάθε συνεργάτη, μπορεί να βρει τη σωστή «φόρμουλα» που του ταιριάζει ώστε να αναπτυχθεί η επιχείρηση του φέρνοντας κερδοφορία.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

BRAND

BRAND

DESIGN

DESIGN

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

MARKETING

MARKETING

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Συνεργασία, Απόδοση και Υποστήριξη

Τα επόμενα βήματα....

Μαζί θα σχεδιάσουμε στρατηγικές και επιλεγμένες κινήσεις για να εξασφαλίσουμε ταχεία απόσβεση και διαχρονική απόδοση της επένδυσης σας!

#1 - Επικοινωνία

• Εκδήλωση Ενδιαφέροντος. •Συζήτηση με τους συμβούλους μας • Ένθεση υποψήφιου Franchisee στο Σύστημα franchise • Παραλαβή Ενημερωτικού Φακέλου

#2 - Διεργασίες

• Αξιολόγηση υποψήφιου Franchisee & Επιβεβαίωση Ενδιαφέροντος. • Υπογραφή προσυμφώνου και δέσμευση περιοχής • Έναρξη Διαδικασίας Αναζήτησης Ακινήτου Σε προκαθορισμένη περιοχή. • Εύρεση κατάλληλου ακινήτου.

#3 - Πραγματοποίηση

•Υπογραφή σύμβασης franchise & παραλαβή εγχειριδίων • Σχεδιασμός & κατασκευή καταστήματος • Εύρεση προσωπικού & εκπαίδευση • Σχεδιασμός ενεργειών πριν το άνοιγμα & Άνοιγμα καταστήματος

Ελάτε να συζητήσουμε το μέλλον μας μαζί!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας...